Ligging

Wij zijn heel gemakkelijk te bereiken zowel met de trein als met de auto. Op 30m de tramlijn (21-22) die het station verbindt met het centrum van Gent. Op 100m de kleine ring rond Gent die een perfecte aansluiting geeft met alle grote autosnelwegen.

Op 400m is er een groot sport- en recreatiecentrum.


LEZ Gent!
Om het centrum gezond te houden wordt vanaf 1 januari 2020 een Lage Emissie Zone (LEZ) ingesteld binnen de stadsring.

Dat betekent dat sommige auto’s niet meer binnen de stadsring zijn toegelaten. Maar maak u geen zorgen: we gaan daar samen even doorheen:

Alle buitenlandse nummerplaten moeten geregistreerd worden op de website van de LEZ: www.lez2020.gent . Dat gebeurt aan de hand van de nummerplaat, land van inschrijving en de datum van eerste inschrijving. Deze gegevens vindt u op het inschrijvingsbewijs van uw auto. Als uw auto niet meer toegelaten is tot de LEZ kan wel nog een dagpas worden aangekocht (max 8 keer per jaar – 35 €/dag). Sommige wagens (diesel Euro4) kunnen een tijdelijke toelating kopen (25€/week).

Binnenlandse nummerplaten hoeven niet te worden geregistreerd. Die zitten in de databank van het DIV. Wil je weten of je auto binnen mag? Dat kan je hier: www.lez2020.gent . Verdere vragen ? , aarzel niet ons te contacteren. Ter info, u kan uw wagen parkeren juist buiten de LEZ zone, op wandelafstand van bij ons.